Nieuws

De laatste wedstrijden van het jaar zijn gespeeld. Voor sommige start de vakantie. Maak er een gezellige periode van en geniet van de kleine dingen!

Dankzij ATBS kan je op volgende links de wedstrijden van zondag 19/12 bekijken. 

A-ploeg 15u45: https://youtu.be/RjmswNSqPmQ

B-ploeg 17u15: https://youtu.be/cFtku9c0Uys

Veel kijkplezier!

Beste allemaal
 
We hebben vanuit de gemeente de vraag gekregen om alle activiteiten voor -12 jarigen per direct te schrappen.
Voorlopig wil dit zeggen dat er geen korfbaltrainingen (U07, U09 en U11) meer zullen gegeven worden tot de kerstvakantie.
Onder voorbehoud van de verdere evolutie, zullen we terug opstarten vanaf 22 december.
 
Bij vragen stuur gerust een mailtje naar joki@korfbal.be

                                       

Op donderdag 16 december gaat Heist loopt warm door. Een pittig, maar haalbaar parcours van 2,5 km doorheen Heist-op-den-Berg met start en aankomst op het Gouden Kruispunt. Zowel lopers (19u00) als wandelaars (19u30) kunnen deelnemen aan deze amusante tocht met tal van lichtjes en animatie op en naast het parcours! Verschillende Joki'ers lopen en/of wandelen hieraan mee. Kom af om ze aan te moedigen of om gezellig achteraf iets te drinken!

                                                   

Op vrijdag 3 december om 19u45 gaat de kern en U19 op teambuilding lasershooten, achter het shooten drinken @kantine KC Joki. Graag hier inschrijven!

               

Goed nieuws ontvangen! Woensdag komt Sinterklaas met zijn pieten langs in de sporthal van het Heilig Hart College. Naar verluidt rond 17u30.

De U11/U13 trainen van 17u00 tot 18u30 en de U7/U9 trainen van 17u30 tot 18u30.

Sponsors

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Joki

Bijna 50 jaar geleden kende men de naam nog niet goed. Het allereerste krantenartikel verscheen in 1974. Onder impuls van Tuur Possemiers besloten enkel sportievelingen van jeugdclub Joki (Jongeren OntmoetingsKring Itegem) de korfbalsport bekend te maken.

Ondertussen zijn we gegroeid met spelers uit bijna alle leeftijdscategorieën, een eigen kantine, groot veld, eigen scheidsrechters en heel wat activiteiten. Recent is wielerclub Véloki opgericht met enkele korfballers uit het verleden.

© website powered by Twizzit.com