Nieuws

Op zaterdag 17 december organiseren we onze filmavond in de kantine, waarop u van harte bent uitgenodigd. Om 18u begint de eerste film. 

Je mag je eigen matras, kussen en dekentje meenemen om gezellig naar de film te zien. Hapjes en drankjes zijn te verkrijgen in onze kantine voor jong en oud.

Goed nieuws ontvangen! Woensdag 30 november komt Sinterklaas met zijn pieten langs in de sporthal van het Heilig Hart College. Naar verluidt rond tussen 18u00 en 18u30.

De U13/U15 trainen van 17u00 tot 18u30 en de U07/U09 trainen van 18u00 tot 19u00.

Op zaterdag 12 november gaan we met onze jeugd zwemmen in Plopsaqua Landen. Alle jeugd is welkom, al moet je wel kunnen zwemmen. De allerkleinste kunnen onder begeleiding van hun ouders mee. Uiteraard rekenen we ook op bereidwillige ouders om in Plopsaqua te geraken.

We vertrekken om 13u op de korfbal en zijn terug rond 18u.

Inschrijven maar! Ahja, het is gratis...

Op woensdag 26 oktober organiseren onze trainers en heuze halloweentraining. Kom verkleed naar de training. Achteraf kan je in de kantine pompoensoep krijgen om op te warmen.

                                               

Op vrijdag 18 november organiseren we onze spaghettiavond in de kantine, waarop u van harte bent uitgenodigd. Graag je bestelling hieronder invullen door te drukken op de link.

Inschrijven

!!Payconiq is aanwezig in onze kantine!!

Woensdag 28 september staat in het teken van de actie “Breng je sportclub naar school”.

Dan mag je in sportoutfit van onze club naar school!!!

We roepen alle leerlingen op om onze roodblauwe clubkleuren te tonen op school. Zo treden ze op als ambassadeur van onze mooie sport en van de club. Korfbalclub Joki mag zeker niet ontbreken op deze dag.


#brengjesportclubnaarschool #maandvandesportclub #sportersbelevenmeer #korfbalbe#hodb#vindjevereniging#sporthodb#sportenjeugdheist

                                                      

Sponsors

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Joki

Bijna 50 jaar geleden kende men de naam nog niet goed. Het allereerste krantenartikel verscheen in 1974. Onder impuls van Tuur Possemiers besloten enkel sportievelingen van jeugdclub Joki (Jongeren OntmoetingsKring Itegem) de korfbalsport bekend te maken.

Ondertussen zijn we gegroeid met spelers uit bijna alle leeftijdscategorieën, een eigen kantine, groot veld, eigen scheidsrechters en heel wat activiteiten. Recent is wielerclub Véloki opgericht met enkele korfballers uit het verleden.

© website powered by Twizzit.com