Nieuws

Ben jij de geschikte persoon? Of ken je iemand, delen mag!

50 jaar Joki, dat moet gevierd worden! Volgend seizoen vieren we feest. Er wordt nog volop geknutseld aan de feestkalender, weldra kom je alles te weten.

Daar treden de U17, U21, Scorpions én Diamonds aan. De U17 zijn in voorbereiding voor hun World Cup in Eindhoven (einde Juni), de U21 zijn dan weer bezig binnen hun WK-campagne (Turkije - juli) en de Scorpions zijn in voorbereiding op de World Cup in augustus (Temse).
De Diamonds komen wat later op het jaar aan bod, maar zijn ook met trainingen richting het EK (einde oktober-november in Catalonië) gestart!
 

Om onze sportclub draaiende te houden zijn we steeds actief op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij de meest uiteenlopende zaken: onderhoud veld, tappen, poetsen, teamverantwoordelijke, klusjesman/vrouw, materiaalbeheer...

Meer info onder het menu Club/Vrijwilligers. Je kan je aanmelden op door HIER te klikken.

Eerste activiteit van het nieuwe seizoen is onze klusjesdag op zaterdag 27 juli, vanaf 9u is iedereen welkom om alles klaar te maken voor het nieuwe seizoen!
 
Tot snel!

 

Kom op woensdag 17/april, 24/april en/of 1/mei van 18u00 tot 19u00 naar een training op korfbalclub joki. Ben je 5-jaar of ouder en heb je zin om eens te komen korfballen bij Joki. Kom dan gratis en vrijblijvend naar 1 of meerdere vriendjesdagen om een superleuke training te beleven. Breng gerust 1 of meerdere vriendjes mee. Onze trainers staan klaar om jullie met open armen te ontvangen en jullie kennis te laten maken met onze familiale club en sport.

Ook tijdens de paasvakantie zijn jullie welkom op de trainingen. De trainingen gaan door elke woensdag van 18u tot 19u op onze terreinen. Kom af, wie weet ondek je wel een nieuwe hobby. Korfballen bij Joki, durf jij het ook?

Sponsors

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Joki

Bijna 50 jaar geleden kende men de naam nog niet goed. Het allereerste krantenartikel verscheen in 1974. Onder impuls van Tuur Possemiers besloten enkel sportievelingen van jeugdclub Joki (Jongeren OntmoetingsKring Itegem) de korfbalsport bekend te maken.

Ondertussen zijn we gegroeid met spelers uit bijna alle leeftijdscategorieën, een eigen kantine, groot veld, eigen scheidsrechters en heel wat activiteiten. Recent is wielerclub Véloki opgericht met enkele korfballers uit het verleden.

© website powered by Twizzit.com