Op zaterdag 6 november gaan we met onze jeugd zwemmen in Hengelhoef. Alle jeugd is welkom, al moet je wel kunnen zwemmen. De allerkleinste kunnen onder begeleiding van hun ouders mee. Uiteraard rekenen we ook op bereidwillige ouders om in Hengelhoef te geraken. We vertrekken om 13u op de korfbal en zijn terug rond 18u.

Inschrijven maar! Ahja, het is gratis...

Schrijf nu in

                                                                   

De Internationale Korfbalfederatie (IKF) heeft vanavond het officiële programma voor het EK korfbal in Antwerpen (25-30 oktober) bekendgemaakt.

De Diamonds, het nationale korfbalteam, weten dus nu hoe hun weg naar de finales is samengesteld. Op de eerste speeldag geven ze Tsjechië partij, dinsdagavond wacht Duitsland om het in de laatste groepswedstrijd op woensdag op te nemen tegen Catalonië.

De nummers 1 en 2 uit iedere poule spelen de halve finales op vrijdag in de Lotto Arena en zaterdagavond  is om 19u00 de finale gepland in diezelfde Lotto Arena.

                                         

De 2de week van augustus organiseer Korfbalclub Joki in samenwerking met de sport & jeugddienst van heist op den berg een heus korfbal-omnisportkamp. Dit van maandag tot vrijdag (behalve 15-augustus) van 08u00 tot 17u30 voor de 5 tot 12 jarigen.

Inschrijven kan via de webshop van Heist op den Berg: https://webshopheistopdenberg.recreatex.be/Home 

"Korfbalclub Joki organiseert een kamp vol korfbal, spel en vooral heel veel plezier! Alle sportieve sfeermakers zijn welkom voor deze knotsgekke week. Word jij de nieuwe topscoorder of eerder een supersnelle verdediger? Wij kijken er al naar uit, jullie ook?”

Om aan het nieuwe seizoen te kunnen starten dient u zich eerst opnieuw aan te sluiten bij onze club. Dit kan door de onderstaande bedragen te storten op bankrekening BE79 9796 3665 2633 met vermelding van de ploeg en de naam van het lid.

De leden die voor 30 juni heraansluiten krijgen een korting van €5.
Je bent dus goedkoper af en de club zit met minder administratieve beslommeringen.

Sponsors
Verjaardagen
17/10
MARILYN BELMANS
18/10
Leen Van Den Broeck
24/10
Gerald De Maeyer

© website powered by Twizzit.com