Op vrijdag 10 november organiseren we onze spaghettiavond in de kantine, waarop u van harte bent uitgenodigd. Graag je bestelling hieronder invullen. 

!!Payconiq is aanwezig in onze kantine!!

INSCHRIJVEN

 

Op zaterdag 28 oktober 2023 gaan we met onze oudste jeugd naar de bowling "Superbowl" te Lier. Iedereen welkom. Met onze jongste jeugd naar de binnenspeeltuin "De Ravotter" te Duffel. Iedereen welkom.  Uiteraard rekenen we ook op bereidwillige ouders om in De Ravotter te geraken.

Voor De Ravotter vertrekken we  om 13u op de korfbal en zijn terug rond 16u30. Voor de bowling vertrekken we om 19u op de korfbal en zijn we terug om 22u

Inschrijven maar voor 20/10! Ahja, het is gratis...

INSCHRIJVEN BOWING

INSCGRIJVEN RAVOTTER

Van 7 tot 15 oktober 2023 zetten we in Vlaanderen opnieuw alle scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers,... in de bloemetjes.

Binnen Joki hebben wij 4 scheidsrechters. 3 clubscheidsrechters en 1 KBKB scheidsrechter maar ook vele vrijwillige scheidsrechters voor al onze thuismatchen van groot tot klein, in goede banen te leiden.

#bedanktscheids #bedanktjury

                                                     

Op woensdag 27 september 2023 is het zover: alle leerlingen van het basis- en secundair onderwijs trekken hun sportoutfit aan en gaan in stijl naar school. Dit is het moment om jouw vrienden in de klas te laten zien hoe tof het is om te korfballen en hen aan te moedigen om zich aan te sluiten bij onze sportclub.

#kcjoki #korfbalbe #korfbalbe #vindjevereniging #sportenjeugdheist

Op zaterdag 9-september doet Joki mee aan de Nationale vriendjesdag voor U07/U09 en U11, dit van 09u30 tot 12u00. Neem je vrienden of familei mee om deze dag nog leuker te maken. Een voormiddag vol met korfbalplezier. Vergeet zeker geen koekje/fruitje en drankje mee te nemen!

#korfbal #vindjevereniging #nationalevriendjesdag #kcjoki #fun

Op vrijdag 8 september om 20u00 speelt de kern de 1/16de finales tegen topleaugueploeg Temse. 

Supporters op post!

#metzijnallen #lekkerknallen #korfbal

Ledenwerving is een belangrijk iets voor ons. Daarom organiseren we in september tijdens maand van de sportclub try-outs voor jongens en meisjes vanaf 5jaar tot 99-jaar.
Ken je iemand dat geinteresseerd is om kennis te maken met onze sport neem hem of haar mee naar de training. Inschrijven is niet verplicht maar wel makkelijk als we het weten. Deel dit ook gerust verder.
#korfbaldurfjijhetook #metzijnallen #opnaar50jaarJoki

Ledenwerving is een belangrijk iets voor ons. Daarom organiseren we na het sportkamp try-out voor jongens en meisjes vanaf 5jaar tot 99-jaar. 
Ken je iemand dat geinteresseerd is om kennis te maken met onze sport neem hem of haar mee naar de training. Inschrijven is niet verplicht maar wel makkelijk als we het weten. Deel dit ook gerust verder.
#korfbaldurfjijhetook #metzijnallen #opnaar50jaarJoki

Kom gezellig vertoeven op je favoriete club Joki. De kantine gaat open vanaf 14u.

Starten doen we met een 2-palentornooi dat stipt om 15u begint, ook ouders mogen deelnemen.

Vanaf 18u kan u komen aanschuiven aan ons uitgebreid groentebuffet alsook uw vlees van de barbecue komen prikken.

Kort samengevat:

  • 15u00: start 2-palentornooi
  • 18u00: barbecue

Iedereen is welkom die dag!

Zoek een maatje en schrijf een ploeg in. Er is plaats voor 30 ploegen. Er wordt gespeeld tussen twee palen (3,5m hoog), welke op 7 meter van elkaar staan. Iedereen is welkom! Inschrijven kan hier

Loting start om 14u30. Eerste wedstrijden starten om 15u.

Samen sluiten we het seizoen af! Vanaf 18u kan u komen aanschuiven aan ons uitgebreid groentebuffet alsook uw vlees van de barbecue komen prikken. De prijs per persoon bedraagt 18 euro (3 stukken vlees) of 14 euro (2 stukken vlees). Inschrijven kan hier.

 

 

Ben jij tussen 5 en 12 jaar en ben je thuis zitten ook zo beu? Korfbalclub Joki organiseert van maandag 7 augustus tot vrijdag 11 augustus een kamp vol korfbal, spel en vooral heel veel plezier! Alle sportieve sfeermakers zijn welkom voor deze knotsgekke week. Word jij de nieuwe topscoorder of eerder een supersnelle verdediger? Wij kijken er al naar uit, jullie ook?

INSCHRIJVEN kan via de webshop van Heist op den Berg. Schrijf je zeker nog in op de wachtlijst.

Sponsors
Verjaardagen
09/12
JELLE MOORTGAT
10/12
ELSEMIEKE VAN DEN BROECK
14/12
Marjolein Put
15/12
Lander Van Herck

© website powered by Twizzit.com