Op zaterdag 17 december organiseren we onze filmavond in de kantine, waarop u van harte bent uitgenodigd. Om 18u begint de eerste film. 

Je mag je eigen matras, kussen en dekentje meenemen om gezellig naar de film te zien. Hapjes en drankjes zijn te verkrijgen in onze kantine voor jong en oud.

Goed nieuws ontvangen! Woensdag 30 november komt Sinterklaas met zijn pieten langs in de sporthal van het Heilig Hart College. Naar verluidt rond tussen 18u00 en 18u30.

De U13/U15 trainen van 17u00 tot 18u30 en de U07/U09 trainen van 18u00 tot 19u00.

Op zaterdag 12 november gaan we met onze jeugd zwemmen in Plopsaqua Landen. Alle jeugd is welkom, al moet je wel kunnen zwemmen. De allerkleinste kunnen onder begeleiding van hun ouders mee. Uiteraard rekenen we ook op bereidwillige ouders om in Plopsaqua te geraken.

We vertrekken om 13u op de korfbal en zijn terug rond 18u.

Inschrijven maar! Ahja, het is gratis...

Op woensdag 26 oktober organiseren onze trainers en heuze halloweentraining. Kom verkleed naar de training. Achteraf kan je in de kantine pompoensoep krijgen om op te warmen.

                                               

Op vrijdag 18 november organiseren we onze spaghettiavond in de kantine, waarop u van harte bent uitgenodigd. Graag je bestelling hieronder invullen door te drukken op de link.

Inschrijven

!!Payconiq is aanwezig in onze kantine!!

Woensdag 28 september staat in het teken van de actie “Breng je sportclub naar school”.

Dan mag je in sportoutfit van onze club naar school!!!

We roepen alle leerlingen op om onze roodblauwe clubkleuren te tonen op school. Zo treden ze op als ambassadeur van onze mooie sport en van de club. Korfbalclub Joki mag zeker niet ontbreken op deze dag.


#brengjesportclubnaarschool #maandvandesportclub #sportersbelevenmeer #korfbalbe#hodb#vindjevereniging#sporthodb#sportenjeugdheist

                                                      

Van 1 tot 9 oktober 2022 zetten we opnieuw alle scheidsrechters, juryleden, officials,... in de bloemetjes. Want zonder officials, geen wedstrijden.

De Week van de Official is een jaarlijks initiatief vanuit 41 Vlaamse sportfederaties en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen. Tijdens deze week organiseren sporters en sportclubs heel wat acties en initiatieven. Want in elke sportclub in Vlaanderen verdienen ook de officials het om even in de spotlights te staan.

Waarom deze campagne?

De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom geven we hen met plezier een duwtje in de rug én zeggen we een welgemeende dankjewel! En hopelijk kunnen we nieuwe mensen warm maken voor deze belangrijke functie.

We roepen alle clubs, sporters, vrijwilligers en bestuursleden op om ook jouw officials te bedanken. Een filmpje, foto, rijmpje, attentie... Doe mee en deel jullie acties via #bedanktscheids op social media!

Ze zijn er weer, de vriendjesdagen in kader van maand van de sportclub. Op 7, 14 & 21 september kan je van 18u tot 19u eens korfbal komen proberen. Dit kan al vanaf 5 jaar. Allen daarheen, onze trainers ontvangen je met alle plezier. #sportenjeugdheist #sportvlaanderen #itegem #hallaar #berlaar #samensportenisleuker

Binnen de club hebben we een vertrouwenspersoon. Zit je met problemen of andere issues kan je deze altijd contacteren via Twizzit-chat en/of het volgende mailadres jokivertrouwenspersoon@gmail.com 

Wie is de vertrouwenspersoon, wel Hilde Goris zal deze functie op haar nemen. Je kan haar terugvinden achter de toog, bij de kernwedstrijden en bij allerhande activiteiten.

 

Het korfbalseizoen 2021-2022 is nog maar net afgelopen of we zijn er al met de tegenstanders voor volgend korfbalseizoen 2022-2023

Onze kern (A & B-ploeg) speelt volgende seizoen tegen volgende ploegen in Hoofdklasse 2

VELD: Neerlandia, ATBS, VOS & Hoevenen
ZAAL: VOS, Spartacus, Edegem, ATBS & Ago Aalst

De C-ploeg speelt in overgangsklasse A:

VELD: Olympic Anderlecht, Boomse, Kapellen, Boechout, RKC, Sparta Ranst & ASKC 4

De U17 speelt hun voorronde veld in U17 1B tegen volgende ploegen 

VELD: Borgerhout/GW, Temse, Rijko, Sikopi, Appels, Neerlandia & Spartacus

ZAAL: Hangt af van de veldrangschikking

De U15 speelt hun voorronde veld in U15 2C tegen volgende ploegen 

VELD: Vobako C, Lubko, Riviera/Deurne

ZAAL: Hangt af van de veldrangschikking

De U13 speelt hun voorronde veld in U13 2A tegen volgende ploegen 

VELD: Vobako C, Hoboken/Mercurius A, Meeuwen, Appels, Floriant B & Leuven B

ZAAL: Hangt af van de veldrangschikking

U09 speelt VELD & ZAAL tegen volgende ploegen: AKC, ATBS, KCBJ, Kwik, Minerva, Sikopi & Spartacus

U07 speelt VELD & ZAAL tegen volgende ploegen: KCBJ, KCOV, Leuven, Putse & Rijko 

Meer info binnenkort op twizzit.

Sponsors

© website powered by Twizzit.com