Op vrijdag 10 november organiseren we onze spaghettiavond in de kantine, waarop u van harte bent uitgenodigd. Graag je bestelling hieronder invullen. 

!!Payconiq is aanwezig in onze kantine!!

INSCHRIJVEN

 

Op zaterdag 28 oktober 2023 gaan we met onze oudste jeugd naar de bowling "Superbowl" te Lier. Iedereen welkom. Met onze jongste jeugd naar de binnenspeeltuin "De Ravotter" te Duffel. Iedereen welkom.  Uiteraard rekenen we ook op bereidwillige ouders om in De Ravotter te geraken.

Voor De Ravotter vertrekken we  om 13u op de korfbal en zijn terug rond 16u30. Voor de bowling vertrekken we om 19u op de korfbal en zijn we terug om 22u

Inschrijven maar voor 20/10! Ahja, het is gratis...

INSCHRIJVEN BOWING

INSCGRIJVEN RAVOTTER

Van 7 tot 15 oktober 2023 zetten we in Vlaanderen opnieuw alle scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers,... in de bloemetjes.

Binnen Joki hebben wij 4 scheidsrechters. 3 clubscheidsrechters en 1 KBKB scheidsrechter maar ook vele vrijwillige scheidsrechters voor al onze thuismatchen van groot tot klein, in goede banen te leiden.

#bedanktscheids #bedanktjury

                                                     

Op woensdag 27 september 2023 is het zover: alle leerlingen van het basis- en secundair onderwijs trekken hun sportoutfit aan en gaan in stijl naar school. Dit is het moment om jouw vrienden in de klas te laten zien hoe tof het is om te korfballen en hen aan te moedigen om zich aan te sluiten bij onze sportclub.

#kcjoki #korfbalbe #korfbalbe #vindjevereniging #sportenjeugdheist

Op zaterdag 9-september doet Joki mee aan de Nationale vriendjesdag voor U07/U09 en U11, dit van 09u30 tot 12u00. Neem je vrienden of familei mee om deze dag nog leuker te maken. Een voormiddag vol met korfbalplezier. Vergeet zeker geen koekje/fruitje en drankje mee te nemen!

#korfbal #vindjevereniging #nationalevriendjesdag #kcjoki #fun

Op vrijdag 8 september om 20u00 speelt de kern de 1/16de finales tegen topleaugueploeg Temse. 

Supporters op post!

#metzijnallen #lekkerknallen #korfbal

Sponsors

© website powered by Twizzit.com