Fijn dat je lid wilt worden van onze toffe club. De aansluiting is noodzakelijk voor competitie en verzekering. De aanlsuiting is voor het ganse sportjaar. Wat moet je allemaal nu nog doen:

 1. Vul het digitaal inschrijvingsdocument in
  • Gegevens van het nieuwe lid: deze gegevens gebruiken wij om het lid een Twizzit-account aan te leveren. Hierdoor kan het lid toegevoegd worden aan zijn/haar team en kan het alle nuttige info, contactinformatie en ploegcommuncatie terugvinden.
  • Pasfoto: deze kan u digitaal toevoegen aan uw inschrijving. Lukt dit niet? Bezorg een pasfoto aan uw trainer.
  • Gegevens ouders: schrijft u een kind in dat jonger is dan 18 jaar? Dan hebben wij ook de gegevens nodig van de ouder(s) omdat wij bij onze jeugd steeds communiceren naar de spelers en hun ouders. De ouders krijgen dan ook een eigen Twizzit-account die ze kunnen gebruiken om informatie op te zoeken.
  • Lidgeld betalen
 2. Extra te bezorgen documenten (kan via de trainer)
  • Aansluitingsformulier: dit document dient u in te vullen om u aan te melden bij de Belgische Korfbalbond. Dit document vindt u op onze website onder de knop ‘documenten’ onder de naam ‘aansluitingsdocument KBKB’.
  • Medische keuring: dit document moet ingevuld en ondertekend worden door uw huisarts. De mogelijkheid bestaat om dit document zelf (of ouder van een minderjarige) in te vullen. Wij raden aan om het door uw huisarts te laten invullen. Dit document vindt u op onze website onder de knop ‘documenten’ onder de naam ‘medische fiche’.

 

Als dit allemaal in orde is, krijg je een licentie. Je kan dan officiële wedstrijden spelen en je bent verzekerd! Een lidmaatschap duurt altijd tot het einde van het seizoen. Voor vragen over je lidmaatschap kan je altijd terecht bij onze secretaris